ПрАТ "ІВП"

Код за ЄДРПОУ: 31385850
Телефон: +380675642636
e-mail: secretar@explosive.in.ua
Юридична адреса: місто Горішні Плавні, Кременчуцький р-н, Полтавська область, вул. Будівельників, будинок 16
 

Річний звіт за 2011 рік

Інформація про посадових осіб

Володіння акціями | Стаж роботи та освіта

Інформація щодо освіти та стажу роботи посадових осіб емітента
 
Посадова особа фізична особа
Посада Член наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Чакiн Петро Олександрович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АК № 474200, виданий Криворiзький РВ УМВС України в Днiпропетровськiй областi 27.02.1999
Рік народження 1958
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 15
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ПАТ "Сведбанк" - директор.
Опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначеннi чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду товариства. Протягом звiтного року змiн на посадi не було. Винагорода в грошовiй i натуральнiй формi посадовiй собi не виплачувалась. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи не має. Займає посаду директора на iншому пiдприємсвi - ТОВ "Будiвельна компанiя Блакитна Затока", мiсцезнаходження: АРК, м. Ялта, смт. Сiмеїз, вул. Радянська, 84.
 
Посадова особа юридична особа
Посада Ревiзор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Приватне акцiонерне товариство "Управлiння матерiально-технiчного постачання КЦРЗ"
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий
Рік народження
Освіта
Стаж керівної роботи (років) 0
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав
Опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначеннi чинним законодавством, статутом Товариства, положенням про ревiзора Товариства. Протягом звiтного року змiн на посадi не було. Посадова особа не займає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Директор
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Чепурний Петро Григорович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АМ № 408380, виданий Центрально-Мiський РВ Криворiзького МУ УМВС України в Днiпропетровськiй областi 28.05.2001
Рік народження 1954
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 18
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ТОВ "Iрша" - директор.
Опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначеннi чинним законодавством, статутом Товариства, положенням про виконавчий орган Товариства. Протягом звiтного року змiн на посадi не було. Посадова особа за звiтнiй перiод отримувала заробiтну плату згiдно штатного розкладу та дiючої системи оплати працi на пiдприємствi. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи не має. Посадова особа не займає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Головний бухгалтер
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Мiрошниченко Свiтлана Володимирiвна
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АН № 264526, виданий Довгинцiвський РВ КМУ УМВС України в Днiпропетровськiй областi 23.06.2004
Рік народження 1971
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 13
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ТОВ "Торговий Дiм КЦРЗ" - головний бухгалтер.
Опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначеннi чинним законодавством, статутом Товариства, та посадовою iнструкцiєю. Протягом звiтнього року змiн на посадi не було. Посадова особа за звiтнiй перiод отримувала заробiтну плату згiдно штатного розкладу та дiючої системи оплати працi на пiдприємствi. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи не має. Посадова особа не займає посади на будь-яких iнших пiдприємствах.
 
Посадова особа фізична особа
Посада Голова наглядової ради
Прізвище, ім’я, по батькові або найменування юридичної особи Толчинський Iгор Анатолiйович
Паспорт: серія, номер, ким і коли виданий АК № 653359, виданий Центрально-Мiський РВ Криворiзького МУ УМВС України в Днiпропетровськiй областi 29.11.1999
Рік народження 1960
Освіта Вища
Стаж керівної роботи (років) 8
Найменування підприємства та попередня посада, яку займав ЗАТ "УМТП КЦРЗ" - провiдний спецiалiст.
Опис Повноваження та обов'язки посадової особи визначеннi чинним законодавством, статутом товариства, положенням про наглядову раду товариства. Протягом звiтного року змiн на посадi не було. Посадова особа за звiтнiй перiод отримувала заробiтну плату згiдно штатного розкладу та дiючої системи оплати працi на пiдприємствi. Винагорода в натуральнiй формi посадовiй собi не виплачувалась. Непогашеної судимостi за корисливi та посадовi злочини у посадової особи не має. Займає посаду Ревiзора на iншому пiдприємствi - ПрАТ "УМТП КЦРЗ", мiсцезнаходження: 75720, Херсонська обл., Скадовський р-н, с. Красне, вул. Приморська 4-А.