ПрАТ "ІВП"

Код за ЄДРПОУ: 31385850
Телефон: +380675642636
e-mail: secretar@explosive.in.ua
Юридична адреса: місто Горішні Плавні, Кременчуцький р-н, Полтавська область, вул. Будівельників, будинок 16
 
Дата розміщення: 27.12.2018

Особлива інформація на 21.12.2018

ВІДОМОСТІ

про зміну складу посадових осіб емітента

Дата вчинення дії

Зміни (призначено, звільнено обрано або припинено повноваження)

Посада*

Прізвище, ім’я, по батькові або повне найменування юридичної особи

Ідентифікаційний код юридичної особи

Розмір частки в статутному капіталі емітента (у відсотках)

1

2

3

4

5

6

21.12.2018Припинено повноваженняДиректорЧепурний Петро Григоровичд/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Наглядової ради ПрАТ "IВП" вiд 21.12.2018 р. (протокол №22 ) достроково припинено повноваження Директора як одноосiбного виконавчого органу Товариства у зв'язку з внесенням змiн до Статуту Товариства, пов'язаних iз змiною структури управлiння Товариством; у посадової особи Чепурного Петра Григоровича (особа не нанадала згоди на розкриття паспортних даних) непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня; посадова особа перебувала на посадi з 01 червня 2001 року.
21.12.2018ОбраноДиректорЧепурний Петро Григоровичд/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Наглядової ради ПрАТ "IВП" вiд 21.12.2018 р. (протокол № 22) обрано на посаду Директора ПрАТ "IВП" як Голову колегiального виконавчого органу Товариства у зв'язку з внесенням змiн до Статуту Товариства, пов'язаних iз змiною структури управлiння Товариством; у посадової особи Чепурного Петра Гриоровича (особа не надала згоди на розкриття паспортниї даних) непогашена сiдимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня; посадову особу обрано на посаду строком на три роки; протягом останнiх п'яти рокiв посадова особа обiймала посаду Директора ПрАТ "IВП" (як одноосiбний виконавчий орган Товариства).
21.12.2018ОбраноЧлен ДирекцiїРощупкiн Юрiй Iвановичд/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Наглядової ради ПрАТ "IВП" вiд 21.12.2018 р. (протокол № 22) обрано членом колегiального виконавчого органу Товариства - Дирекцiї ПрАТ "IВП" у зв'язку з внесенням змiн до Статуту Товариства, пов'язаних iз змiною структури управлiння Товариством; у посадової особи Рощупкiна Юрiя Iвановича (особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня; посадову особу обрано строком на три роки; iнших посад протягом останнiх п'яти рокiв посадова особа не обiймала.
21.12.2018ОбраноЧлен ДирекцiїМiрошниченко Свiтлана Володимирiвнад/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Наглядової ради ПрАТ "IВП" вiд 21 грудня 2018 р. (протокол № 22) обрано членом колегiального виконавчого органу Товариства - Дирекцiї ПрАТ "IВП" у зв'язку з внесенням змiн до Статуту Товариства, пов'язаних iз змiною структури управлiння Товариством; у посадової особи Мiрошниченко Свiтлани Володимирiвни (особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня; посадову особу обрано строком на три роки; протягом останнiх п'яти рокiв особа обiймає посаду головного бухгалтера ПрАТ "IВП".
21.12.2018ОбраноЧлен ДирекцiїХанiна Алла Федорiвнад/н0
Зміст інформації:
На пiдставi рiшення Наглядової ради ПрАТ "IВП" вiд 21 грудня 2018 року (протокол № 22) обрано членом колегiального виконавчого органу Товариства - Дирекцiї ПрАТ "IВП" у зв'язку з внесенням змiн до Статуту Товариства, пов'язаних iз змiною структури управлiння Товариством; у посадової особи Ханiної Алли Федорiвни (особа не надала згоди на розкриття паспортних даних) непогашена судимiсть за корисливi та посадовi злочини вiдсутня; посадову особу обрано строком на три роки; iнших посад протягом останнiх п'яти рокiв посадова особа не обiймала.

* Окремо зазначаються особи, які звільняються та призначаються (обираються або припиняють повноваження) на кожну посаду.